Ympäristö ja vastuullisuus

Ympäristön puolesta

Haluamme varmistaa luonnon monimuotoisuuden ja ihmisten kunnioituksen kaikessa toiminnassamme – raaka-ainehankinnoista tuotevalmistukseen – vastuullisten hankintaketjujen avulla. Pyrimme siihen, että maailmaan jättämämme jälki on positiivinen.

Sitoudumme käyttämään vastuullisempia pakkausmateriaaleja. Tuotepakkaukset, tuubit, lasipullot ja ohjeet ovat 100 % kierrätettäviä.* Käyttöohjeet painetaan kasviperäisellä musteella vastuullisesti kasvatetuista puista valmistetulle kartongille. Uusia, ympäristöystävällisempiä ratkaisuja etsitään jatkuvasti.

Pyrimme kehittämään valmistusprosessiamme jatkuvasti ympäristöystävällisemmäksi.

*Paikallisten kierrätyssäädösten mukaisesti

Tuemme mehiläisten hyvinvointia ylläpitävän ”Un toit pour les abeilles” -järjestön toimintaa. Vuodesta 2014 alkaen Yon-Ka on osallistunut mehiläisten suojelutyöhön tukemalla ”Un toit pour les abeilles”-järjestön (”katto mehiläisille”) toimintaa ja on alusta asti ollut järjestön tärkein tukija. Nämä pölyttäjät ovat ekologisesti erittäin tärkeitä, mutta niiden asema on uhattuna. Yon-Ka on rakentanut pesiä mehiläisille Haute Provencen alueelle ja tukenut niiden kasvattajia ostamalla hunajaa korkeampaan hintaan sekä uudistamalla tai ostamalla mehiläispesiä. Yhteistyö on levinnyt jällleenmyyjiemme ja tytäryhtiöidemme avulla eri puolille maailmaa.

Yon-ka on sitoutunut biodiversiteetin säilyttämiseen.
Yon-Ka on tukenut Uuden-Akvitanian ja Hauts-de-Francen alueilla pölyttäjähyönteisille hyödyllisten kukkaketojen istuttamista. Kukista mehiläiset saavat ravintoa, jota tiettyinä aikoina on muuten huonosti saatavilla.

Taistelu rintasyöpää vastaan

Alusta alkaen Yon-Ka on saanut inspiraationsa naisilta ja naisten erityisistä tarpeista. Siksi on luonnollista, että vuonna 2017 sitouduimme rintasyövän vastaisen tutkimuksen tukemiseen ryhtymällä Roosa Nauha -järjestön yhteistyökumppaniksi.

Järjestön tavoitteet:

  • Aikaisen seurannan tärkeydestä muistuttaminen.
  • Rintasyöpätutkimuksen tukeminen ja taudin hävittäminen tarjoamalla kohdennettuja apurahoja.

Roosa lokakuu
Yon-Ka lanseeraa vuosittain Roosa Nauha -kampanjan yhdessä jälleenmyyjiensä kanssa. Toivomme, että näin ylläpidämme ja nostamme naisten tietoisuutta seurannan tärkeydestä. Aktiivinen seuranta voi pelastaa tuhansia henkiä.

#yonkafinland