Yon-Kan ikoniset tuotteet

Kasvoille

Lotion Yon-Ka

Klassikkotuote, jota myydään pullo joka kolmas minuutti! Fytoaromaattisessa kasvosuihkeessa yhdistyvät sen mieltä virkistävä teho, sekä ihoa napakoittavat ja puhdistavat ominaisuudet.

Boosterit

Tehotiiviste ihon jokaiseen tarpeeseen! Tiivistetyt tehoboosterit sisältävät luonnollisia aktiiviaineita ja niillä yksilöit päivä- ja yövoiteesi vastaamaan juuri oman ihosi tarpeita. Onpa ihosi väsynyt, vuodenaikojen tai muiden ympäristötekijöiden rasittama – Yon-Ka boosterit tarjoavat niihin täsmäratkaisun.

Age Exception -tuotteet

Age Exception -hoitolinja tarjoaa ratkaisun kaikkiin ikääntymisen merkkeihin. Ainutlaatuinen aktiiviaineiden yhdistelmä hoitaa ryppyjä ja juonteita, napakoittaa ihoa sekä vaalentaa pigmenttimuutoksia. Tulokset kruunaa hienostunut tuoksu ja aisteja hivelevän pehmeä koostumus.

Vartalolle

Phyto-Bain

Aromaattinen kylpyneste, joka tekee kylpy- tai suihkuhetkestäsi elämyksellisen spa-kokemuksen. Laventelin, italianolkikukan, petitgrainin, rosmariinin ja salvian eteeriset öljyt aktivoivat kehon aineenvaihduntaa ja nestekierton sekä virkistävät mieltä.

Gommage aux Sucres

Lumoava vartalokuorinta, jossa kahden sokerin yhdistelmä kuorii ihoa hellävaraisen tehokkaasti samalla, kun lämmin kukkaistuoksu rentouttaa mielen. Kaksitehoinen kuorinta muuttuu emulsiomaiseksi veden kanssa ja jättää ihon pehmeäksi ja tuoksuvaksi.

Huile Silhouette

Napakka, ravittu, tasainen ja pehmeä iho käden käänteessä! Nopeasti imeytyvä vartaloöljy sisältää rasva-aineenvaihduntaa aktivoivaa rosepippuria – hiero ihoon häivyttääksesi sen epätasaisuuksia.

Creme Mains

Kolme tuotetta yhdessä: hoitaa kädet, kynsinauhat sekä kynnet! Tehokkaasti ravitseva käsivoide korjaa ja suojaa rasittunutta käsien ihoa ja kulkee näppärästi mukana.